Филателия България - Тъмната страна - Филателия България - Тъмната страна


Страница: Филателия България - Тъмната страна



start.pngЗдравейте приятели,

Вие се намирате в един от малкото активни Български  сайтове публикуващи материали за прекрасното хоби Филателия.

Щом сте посетили този сайт означава, че искате да знаете, точно как се случват нещата в Българската филателия. Тук ще намерите публикации за тънките и дебелите далавери на филателисти, членове на Съюза на Българските филателисти, Министерството на транспорта и съобщенията, Специализирания експертен съвет по маркоиздаване, Специализирано поделение „Българска филателия и нумизматика” (БФН) към „Български пощи" ЕАД и други. Ще се опитаме да подкрепим всички твърдения с документи от различните институции, а това което не можем, ще впишем като "Конспиративна теория". Сайта ще предлага и възможност за добавяне на публикации от потребители.

За да не бъдем черногледи, тук ще намерите и похвали към същите тези лица и институции за добре свършена работа. Искрено се надявам един ден похвалите да са повече от негативните публикации.

В сайта ще намерите и отговори на някой от най-често задаваните въпроси, когато започвате да събирате филателни издания. Ще намерите Каталози на пощенски марки, Тематични планове, Филателен речник, съвети и много други неща.
 



Тази страница е от сайта: Филателия България - Тъмната страна
( http://philatelybg.eu/page.php?8 )