Влез в сайта Регистрация

upup

Валидиране на пощенски издания05 декември 2023

Валидиране на издание на тема "140 години от създаването на Хидрографска служба на Военноморските сили"

Създадено от Administrator вторник 05 декември 2023

img-98d18db1daebeee0fd4f68c8b7edfb36-v_1.jpgСлед успешното валидиране на пощенска марка в блок на тема "140 години от създаването на Хидрографска служба на Военноморските сили" е време да се похвалим със свършеното! Както всички знаете изданието беше валидирано в 11.00 часа в района на Хидрографската служба на Военноморските сили на република България намиращо се във войскови район „Пясъка" гр. Варна. За огромно мое съжаление не можаха да присъстват членове на филателни дружества. За сметка на това, изданието се радваше на изключителен интерес от служителите и гостите на събитието. В 14.00 часа (т.е. 3 часа след валидирането) наличностите в Централна поща в гр. Варна бяха изкупени. Наложи се допълнителна доставка на допълнителни 200 броя.
 
Както с пощенското издание по случай „550 години от рождението на Николай Коперник“ така и сега с колеги изработихме илюстровани пликове и максикарти по темата, на които беше поставен първодневен печат. В по-голямата си част, те ще отидат в ръцете на членове във Варненското филателно дружество и други колекционери в региона и страната. Ето и част от тях:

Снимки марки - Пощенски марки 2023 Снимки марки - Пощенски марки 2023 Снимки марки - Пощенски марки 2023 Снимки марки - Пощенски марки 2023 Снимки марки - Пощенски марки 2023
 
И така, колкото и нескромно да прозвучи, изданието направено по моя идея и реализирано от Теодор Лихо и Командването на Хидрографска служба според мен беше едно от най-красивите и успешни за годината.

Снимки от събитието:

Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание  Други - Валидиране на издание

Искрени благодарности на фотографите Иван Савов и Гинчо Гинчев!

Михаил Петров

Прочетено: 706 пъти
Коментари чрез Facebook
Влез в сайта Регистрация

up